Trots presenteer ik het Coolblue Jaarboek van 2020. Op deze website delen we onze ontwikkelingen en resultaten van 2020. Een heel bijzonder jaar, waarin we meer hebben geleerd dan ooit. Het jaar dat we hebben geleerd wat het is om echt Coolblue te zijn.

We leerden nog flexibeler te zijn. Maar wat er ook gebeurde: we zijn het hele jaar gewoon, blijven doen. Zo zijn we meer bestellingen gaan bezorgen met de fiets, gestart met de verkoop en installatie van laadpalen en openden we niet alleen fysieke winkels, maar ook Thuiswerkwinkels voor zakelijke klanten. En we hebben nóg meer klanten blij gemaakt. In Nederland en België en voor het eerst ook in Duitsland.

Maar het meest bijzondere was dat we het allemaal samen deden. Ik kijk dan ook vol positieve energie uit naar 2021. Het belooft een jaar te worden waarin we samen nieuwe winkels gaan openen, nieuwe proposities gaan lanceren zoals Coolblue Energie, meer klanten gaan verwonderen en hopelijk elkaar weer vaker zullen zien.

Tot slot wil ik onze klanten bedanken, die ons elke dag een beetje beter maken. Onze aandeelhouders, voor hun onvoorwaardelijke steun. En alle Coolblue’ers, voor hun flexibiliteit en alles wat ze doen om gewoon te verwonderen. Dankjewel.

Met een glimlach,

Pieter
Beginbaas